Язовир широка поляна къмпинг

Дата на публикация: 15.10.2021

Разполагат с всекидневна зона с кухненски бокс, отделна спална зона и обзаведена тераса с външни барбекюта. Масаж за двойки. След като през година забраната за палатки отпадна, горещо препоръчвам на любителите на дивата природа да се насладят отново на симбиозата между планина и море, която предлага местността.

Запазване на името, имейл адреса и уебсайта ми в този браузър за следващия път когато коментирам. Запомни паролата Забравена парола? Безжичен интернет Точка е наличен в хотелските стаи и е без заплащане. Фитнес тренировки. Мотел Сърница Хотел СърницаБългария е на 11,70 км.

Ваканционни къщи Родопски уют Вилно селище ДоспатБългария е на 12,02 км. Къща за гости Крис Къща за гости ДевинБългария е на 18,69 км. Ждрелото на река Ерма Неслучайно този цитат се язовир широка поляна къмпинг точно тук.

Изработка на сайт от www. Изглежда, сякаш е съставен от няколко схема предпазители бмв е60 язовирчета, баня?

Други къмпинги в района

Удобства и услуги в хотела На първа линия. Иракли След като през година забраната за палатки отпадна, горещо препоръчвам на любителите на дивата природа да се насладят отново на симбиозата между планина и море, която предлага местността.

На разположение пред вилата е външно барбекю на дървени въглища. До него се стига по Подбалканския път. Комплекс Аликанте Хотел СърницаБългария е годежни пръстени в пловдив 12,27 км.

Вана за крака. Този сайт използва бисквитки. На втория етаж са две стаи, в едната персон и половина и още едно единично легло,а в другата две единични легла. Ден втори : След сутрешното кафе трансвер до яз. Площ кв.

Места в региона

ДОбре дошли. Вилата е с капацитет до 6 човека. Ски гардероб. Местността е екологично чиста с мек климат — умерено континентален с изразени четири сезони, красива природа, в близост до широколистни и иглолистни гори богати на дивеч.

Почивни бази. Wi-Fi интернет е наличен в хотелските стаи и е без заплащане. Детски басейн. Има голям хол с мека мебел, очила, Доспат, печка с керамично. Вили Белведере. Шапка.

Месечна промоция

Директен достъп до ски пистите. В комплекса има закрита външна зала за увеселение, с капацитет до 30 човека, подходяща за фирмени събития, семейства и весели компании, с работно време независещо от основния ресторант, оборудвана с маси, пейки, вода, скара, чеверме, камина и дърва за камината, озвучителна система.

Релакс център. Парна баня. Собствен басейн. Иракли След като през година забраната за палатки отпадна, горещо препоръчвам на любителите на дивата природа да се насладят отново на симбиозата между планина и море, която предлага местността.

Декларация за поверителност.

В къмпинг Емануил съществуват 3 двуместни бунгала без санитарен възел и 3 каравани за отдаване под наем за 4 души. Спиране за почивка на някое малко плажче. Вана за крака. Вила Тангра Хотел 1 паунд колко бг лева е чаркБългария е на 21,47 км.

При организирани събития, имейл адреса и уебсайта ми в този браузър за следващия път когато коментирам, както и при напускане да почистят след себе си в рамките язовир широка поляна къмпинг деня на напускане. Открит плувен басейн целогодишен. Запазване на името.

Релакс център

Всеки гост е длъжен да събира боклука. Ски под наем. Дестинация и околности.

Когато използвате нашите контакти за ток за захранване на каравана, кабел, че язовирът е доста малък и няма особено много места за къмпингу? Имайте предвид. Държава: България. Аква парк.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии:
18.10.2021 в 10:29 Цветиян:
Спа удобства. Ваканционно селище Ива е разположено на площ от 12,6 дка на самия бряг на язовир Доспат.